Indien u bezig bent met een aan- of verbouw van uw woning, kan het zijn dat bepaalde gemeentelijke eisen u hierin beperken. In dat geval is het soms zinvol om u te laten adviseren over de alternatieve mogelijkheden die er zijn om uw plannen alsnog uit te kunnen voeren.

Ook kunt u het niet eens zijn met de verbouwingsplannen van uw buurman, waarvoor de gemeente toestemming heeft gegeven. Binnen de gestelde termijn bestaat dan de mogelijkheid om hiertegen als belanghebbende bezwaar aan te tekenen.

Uw gemeente kan eveneens van plan zijn om ongewenste voorzieningen of bouwwerken in uw buurt aan te leggen, die uw woongenot verstoren of de veiligheid van de omgeving aantasten. In verband met de strikte termijnen die het bestuursrecht kent is het dan van belang om hier snel tegen in verweer te gaan.

Voor al dit soort zaken kan Juridisch Adviseur, Mr. A. Jonk, u van dienst zijn. Zit u met een juridisch vraagstuk en weet u zich hiermee geen raad? Dan biedt een gratis en oriŽnterend intakegesprek wellicht een oplossing voor u.

Bij de beoordeling van uw kwestie wordt er waarde aan gehecht u een reŽle voorstelling van zaken te geven. Eveneens wordt u verzekerd van kwalitatief hoogwaardig advies (oplossingsgericht) voor een gunstige tariefstelling. Hierbij is het ook mogelijk om een prijsafspraak per opdracht te maken.

 

 

 

 

 

 

AJ

Mr. A. (Albert) Jonk
Jurist

Kaper 30
1132 PB Volendam

T: 06-24102199
M: info@juridischadviseurjonk.nl

Home

Persoonlijk

Particulieren

Bedrijven

Contact