Albert Jonk heeft naast zijn voltijd baan rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij een master op staats- en bestuursrechtelijk gebied voltooide.

De passie voor het recht van Albert is ontstaan tijdens een jarenlange functie die hij heeft vervuld bij het Openbaar Ministerie. Vervolgens is hij in dienst getreden bij een gemeentelijke organisatie. Daar heeft hij diverse functies bekleed en is hij momenteel werkzaam als Handhavingsjurist. Hij heeft ervaring met het voeren van omvangrijke dwangsom- en boeteprocedures. De positieve effecten die hier in de praktijk mee bereikt worden en de behaalde successen bij de gerechtelijke instanties, geven blijk van zijn resultaatgerichte en vakkundige vaardigheden.

Tijdens de universitaire masterfase heeft hij zich verdiept in het omgevingsrecht, ruimtelijke ordeningsrecht, bestuur & privaatrecht, bestuurlijke besluitvorming & procesrecht, handhaving & toezicht, de beginselen van de democratische rechtsstaat en overheidsaansprakelijkheid.

 

 

 


 

 

 

 

Mr. A. (Albert) Jonk
Jurist

Kaper 30
1132 PB Volendam

T: 06-24102199
M: info@juridischadviseurjonk.nl
 

Home

Persoonlijk

Particulieren

Bedrijven

Contact